Νέα Co. υλικών Xinrong Wuhan, ΕΠΕ


Επαγγελματικός «προηγμένος λειτουργικός προμηθευτής υλικών» στον κόσμο

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

wuhan xinrong new materials co.,ltd

καλής ποιότητας Τελλούριο υψηλής αγνότητας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Τελλούριο υψηλής αγνότητας για τις πωλήσεις
Ήμουν με αυτήν την επιχείρηση για πολύ καιρό. Η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι πολύ καλή.

—— Michael Wilson

Το πολύ καλό προϊόν, συστήνω, η ποιότητα είναι μεγάλο.

—— Νταίηβις

Είμαι Online Chat Now

wuhan xinrong new materials co.,ltd

1 2 3 4 5
wuhan xinrong new materials co.,ltd wuhan xinrong new materials co.,ltd wuhan xinrong new materials co.,ltd wuhan xinrong new materials co.,ltd wuhan xinrong new materials co.,ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες : Xinrong
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : >5million
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

wuhan xinrong new materials co.,ltd

Η νέα Co. υλικών Xinrong Wuhan, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής του υλικού μετάλλων/ημιαγωγών υψηλής αγνότητας με τη δυνατότητα Ε&Α, που βρίσκεται στην Κίνα «κοιλάδα οπτικής» - πόλη Wuhan. Εστιάσαμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μετάλλων υψηλής αγνότητας και των υψηλής ποιότητας χημικών πρώτων υλών για τις επιχειρήσεις και τα ερευνητικά κέντρα υψηλής τεχνολογίας. Τα κύρια προϊόντα είναι τελλούριο, βισμούθιο, ίνδιο, γερμάνιο, γάλλιο, κάδμιο, αντιμόνιο, σελήνιο και οι σχετικές σειρές αγνότητας ενώσεων κ.λπ. από 99,99% έως 99.99999%.

 

wuhan xinrong new materials co.,ltd

 

 

Η καθιερωμένη καλή συνεργασία Xinrong Wuhan με το πανεπιστήμιο Huazhong του βασικού εργαστηρίου επιστήμης και τεχνολογίας, πανεπιστημιακός, κύριος καθαρισμός 10000 class/100-κατηγορίας Wuhan ψωνίζει και διάφορος εξοπλισμός δοκιμής. Με τους ειδικευμένους τεχνικούς ανθρώπους σε αυτούς τους τομείς για περισσότερο από 10 έτη, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε το λειτουργικό νέο υλικό υψηλής αγνότητας κατόπην των αιτημάτων. Είμαστε ένα εργοστάσιο με την άδεια εξαγωγής και την επικίνδυνη επιχειρησιακή άδεια χημικών ουσιών, πιστοποίηση ISO9001.

 

wuhan xinrong new materials co.,ltd

 

Με τις δεκαετίες εμπειρίας παραγωγή έρευνας και ανάπτυξης, έχουμε τους πελάτες από περισσότερες από 26 χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία, η Κορέα, το UK, η Ιταλία, η Γερμανία, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ινδία κ.λπ. που εξοπλίζονται με μια πλήρη Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις και σύστημα υπηρεσιών, έχουμε γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην παροχή των high-purity υλικών μετάλλων. Μέσω της συνεχούς αναβάθμισης της περιεκτικής δύναμης, έχουμε γίνει επιτυχώς ένας από τους διεθνείς κύριους προμηθευτές των high-purity υλικών μετάλλων.

wuhan xinrong new materials co.,ltd

 

Η τιμιότητα, προσγειωμένη προσπάθεια, αλληλεγγύη, θετική τοποθέτηση, που ανταποκρίνεται τα καθήκοντά μας στη ζωή μας, τις οικογένειες, και την κοινωνία, όλες είναι η βάση της επιχείρησής μας.

Ο τελικός σκοπός μας είναι να διευρύνουμε το διάστημα ανάπτυξής μας και να δημιουργήσουμε τον πλούτο για τους πελάτες μας, για να παραγάγει εν τω μεταξύ την οικονομική αξία για ολόκληρη την κοινωνία. Η προηγμένη τεχνολογία και η επιστημονική διαχείριση θα είναι η εγγύηση αυτού του στόχου.

Με την υποχρέωση, την πείρα, και τη συγκέντρωσή μας, ελπίζουμε σοβαρά ότι θα μας ενώσετε.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
wuhan xinrong new materials co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Gissing

Τηλ.:: 86-188-0272-2657

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)